Aparati Za Vodu – Provereno Najpovoljnije Cene

Zahvaljujući firmi Aqua Filter koja se bavi sistemima za prečišćavanje vode, danas imamo aparate za vodu, koje možete koristiti u svome domu ili na radnom mestu i biti poptupno sigurni da u sebe unoste zdravu i prečišćenu vodu koja prija vašem celom organizu.

Kada su u pitanju aparati za vodu, postoje dve vrste:

  • Uredjaji koji su zapravo točionici za balone vode koje vam dostavlja firma koja se bavi distribucijom filtrirane vode. Ovde ste u obavezi da kupujete određenu količinu filtrirane vode u balonima tokom trajanja ugovora, koji je obično na 2 godine. Ograničeni ste na 30-50 litara mesečno, a svaki dodatni litar se posebno plaća.
  • Uređaji za filtriranje vode u vašem stanu koji se dodatno montiraju. Na taj način stalno u svome domu imate prečišćenu vodu po ceni 30 puta manjoj od prvog modela. Ovi uređaji su poznati kao Filteri Za Vodu i višestruko su isplativiji od prvog modela.

Rade na sistemu da gradsku vodu pretvaraju bilo u tehničku (omekšanu vodu) koja nije za piće ali štiti uređaje kao što su bojleri, tuš kabine itd. od kamenca, ili u kvalietnu pijaću vodu te na taj način dobijate zdrav izvor dragocene tečnosti u svome domu.

Zbog čega je neophodno koristiti aparate za vodu?

Glavni snabdevači „fabrika“ vode su reke i jezera. Sva njihova zagađenja mogu uticati na hemijsku ispravnost vode. Zbog starosti vodovodne mreže (poroznost cevi) u svim gradovima ili naseljima može doći do kontaminacije pijaće vode sa površinskim otpadnim vodama. Tako zagađena voda može biti hemijski ali i bakteriološki neispravna.

Vojvodina nema kvalitetnu vodu. Kada pogledate geološku istoriju Vojvodine, ona je močvara. Tu voda ima povećan nivo gvožđa, mangana, amonijaka, negde i arsena. Takođe i poljoprivredna praksa je dosta zagadila izvorišta.

Omekšivači za vodu totalno uklanjaju kamenac iz vode. Kamenac se sastoji od metala (Fe, Mn, Mg, Ca) i neorganskog dela CO3, SO4 itd. Kada se iz vode uklone metali, ukloni se vezivno sredstvo za neorganski deo čime se uklanja i čvrsta materija. Ovo se najbolje postiže korišćenjem jonoizmenjivača, koji imaju sposobnost regeneracije sa manje aktivnim metalom poput Na.

Uredjaji za vodu u domaćinstvu

Iako je uvek na prvom mestu, u današnje vreme se briga o zdravlju stavlja ispred svih ostalih životnih potreba. Tako i treba da bude. Ono što je bitno za dobro zdravlje i zdrav, očuvan organizam, pored zdrave ishrane jeste i čista pijaća voda. Mnogi ljudi kupuju flaširanu vodu jer smatraju da je zdravija, izvorska ili možda čistija od vode iz slavine. To je dodatna potrošnja novčanih sredstava, koja može da se po potrebi smanji na minimum.

 U zavisnosti od broja korisnika čiste vode (porodice, restorani, kafići, škole…) kao i vrste filtera, postoje različiti modeli aparata različitih cena. Naravno da cena garantuje kvalitet i sigurnost. Za gotovo sve modele postoji mogućnost plaćanja od 4 do 24 rate, uz određene beneficije.

Za jedan dan prosečna četvoročlana porodica, ako bi za ishranu i piće koristila isključivo flaširanu vodu, morala bi da izdvoji bar 450 dinara. Rentiranje aparata je mnogo niže po ceni u odnosu na svakodnevnu kupovinu flaširane vode.

PROFESIONALNI SISTEMI ZA FILTRIRANJE VODE

Profesionalni sistem za prečišćavanje vode sastoji se od pripreme vode, dva polipropilenska filtera od 20 i od 5 mikrona propustljivosti i filtera sa aktivnim ugljem. Nakon pripreme voda ide na rezervne osmoze pod pritiskom koji obezbeđuju pumpe. Vodomat poseduje automatsko ispiranje rezervnih osmoza, što znatno produžava njihov vek trajanja.

Ovaj tip sistema za prečišćavanje se koristi u laboratorijama, pekarskoj industriji u školama, vrtićima itd. Uređaj je pogodan za raličita kombinovanja i može biti deo više namenskih linija u zavisnosti šta se na njega dodaje.

Prodaja. Gde kupiti najbolji prečišćivač vode?

Uređaji za prečišćavanje vode i uklanjanje ozbiljnih zagađenja zahtevaju određeni stepen stručnog poznavanja materije. Hemijska priprema vode zahteva adekvatnu analizu stanja i pažljivo optimizovanje za tretman vode. U slučaju nestručnog projekta, oprema za pripremu vode može biti jako skupa u ugradnji ili kratkog veka.

Aqua Filter sistemi pripadaju najnovijoj generaciji ekološkihh uređaja vodomata namenjenih prečišćavanju. Za izradu ovih sistema koriste se materijali vrhunskog kvaliteta i primenjuje najsavremenija tehnologija čišćenja vode. Prečišćavanje vode putem rezervne osmoze je do danas najbezbedniji način dobijanja čiste vode.

Na ovaj način, sigurno ćete u svome domu koristiti najzdraviju vodu za piće. To je racionalan i jednostavan način da utičete na zdravlje i kvaliet života svoje porodice. Ugradnjom ovakvih uređaja u svome domaćinstvu dobijate najčistiji planinski izvor vode za piće.

Cene: Najpovoljnije Akcije u Srbiji

Besplatnu analizu vode kompanija Aqua Filter vrši na licu mesta. Proveru kvaliteta vode mogu da zatraže kako korisnici aparata Aqua Filter, tako i svi oni koji nisu korisnici a žele da se uvere u čistoću vode koju piju.

Prodaja naših paketa je danas sve zastupljenija. Na svaki montirani apatat za vodu overava se fabrička garancija dve godine. Nakon isteka garancija se produžava na tri godine. Tu se podrazumeva besplatna popravka svih kvarova koji nastanu u tom periodu kao i besplatan dolazak servisera. Uslov za ostvarivanje ove garancije je redovna zamena filtera za vodu na svakih 6 meseci.

Ukoliko se opredelite za rentiranje aparata Excito, Unik ili Unik P u periodu od godinu dana, cena je 15 EUR mesečno.

Treba misliti i na najstarije sugrađane. Naši uređaji su popustu za penzionere i iznose 14% za otkup rentiranog aparata ili kupovinu novog po važećem cenovniku.

Svaki stari aparat za vodu bez obzira u kom je stanju se uzima u vrednosti 250 EUR u zamenu za novi po važećem cenovniku Aqua Filtera.

Proverite još jednom zašto su naši aparati za vodu najkvalitetnija i najpovoljnija opcija na tržištu u Srbiji.