AF Lux Style filter za vodu

Cena za gotovinsko plaćanje:
61.500 rsd
Besplatna montaža / Garancija 2 godine
Opis proizvoda:

AF Lux Style je aparat za vodu, istih karakteristika kao Aqua Filter. Predviđen je za filtriranje vode iz gradskih vodovodnih mreža. Opcija “Quick Change” filtera pruža mogućnost kupcima da sami menjaju filtere. Sa ovim aparatom, obezbedićete sebi 75-100 litara čiste vode na dan. Uz AF Lux Style aparat za vodu se dobija i slavina za istakanje filtrirane vode.

AF Lux Style aparat za vodu sadrži sistem od 4 filtera:

– Sedimentni predfilter promera 20 mikrometara
– Predfilter sa aktivnim ugljem
– Sedimentni predfilter promera 5 mikrometara
– Nano filter promera 5 nanometara (0,005 mikrometara)
– Post filter sa aktivnim ugljem i mineralizatorom

Sedimentni predfilteri služe za mehaničku filtraciju krupnijih čestica. Uklanjaju sve čvrste materije koje se nalaze u vodi – rđu koja otpada sa dotrajalih vodoinstalacija, čestice peska i zemlje, kao i bilo koje druge organske materije koje dospeju u vodu iz česme.

Predfilter sa aktivnim ugljem služi da dodatno prečisti vodu i ukloni iz nje hlor, kao i bilo koju vrstu neprijatnog mirisa, ukusa i boje vode.

Nano filter ima otvore od 5 nanometara koji su toliko mali da uklanjaju viruse, bakterije i druge mikroorganizme i čine vodu apsolutno Hemijski i bakteriološki ispravnom. Pored toga, nano filter će iz vode ukloniti arsen, azbest, olovo, kadmijum, živu, gvožđe i ostale materije koje su štetne po ljudski organizam.

Post filter sadrži fino sprašeni aktivni ugalj za dodatno prečišćavanje, kao i mineralizator sastavljen od dolomita koji služi za doziranje minerala i povećanje pH vrednosti vode. Nakon prolaska kroz sistem filtera, voda koju dobijate je kristalno čista i oslobođena od svih štetnih materija.

Pravi izbor za zdravlje Vaše porodice, na samo jedan klik od Vas