UV Sterilizator

Dodatni kertridži koji se mogu kombinovati sa našim proizvodima. Nudimo širok izbor mineralizatora, jonizatora, magneta i UV sterilizatora koji poboljšavaju kvalitet vode.

Mineralizator

Korišćenjem mineralizatora, bićete sigurni da je u vodi koju pijete uspostavljena mineralna ravnoteža elektrolita i da unosite dovoljnu količinu minerala kroz tečnost.

Jonizator

Preporučuje se osobama koje imaju napor, bilo kao posledica bolesti ili sportskih aktivnosti, ali i kao prevencija zdravim osobama. Jonizatori imaju jačinu 2000 iJ. Montiraju se na uređaje koji filtriraju vodu nanofiltracijom.

Magnet za vodu

Doktor Medicine E. V. Utehin je objavio naučni rad o dejstvu magnetne vode na organizam. Eksperimenti su pokazali izuzetnu biološku aktivnost kao i blagotvorno dejstvo sa terapeutskim efektom.

Multifunkcionalna slavina

Tri u jedan, univerzalna slavina za istakanje tople, hladne i filtrirane vode. Kompatibilna je sa svim Aquafilter aparatima koji koriste slavinu za istakanje. Skladan dizajn savršeno je uklapa u svaku kuhinju i pritom pravi uštedu u neophodnom prostoru.