Aqua Direct filter za vodu ispod sudopere

Cena za gotovinsko plaćanje:
105.780 rsd
Ušteda: 10.578 dinara
Redovna cena: 116.358 rsd
Besplatna montaža / Garancija 2 godine

Ukoliko kupite ovaj filter na poklon dobijate specijalan set – termos boca sa senzorom temperature, dve espresso šoljice sa drvenom podlogom (od bambusa), šolju sa poklopcem i set lux hemijskih olovaka.

Opis proizvoda:

Aqua Direct je novi uređaj za filtriranje vode na našem tržištu. Odlikuje ga PCB 3 u 1 filter, uključujući i filter za reverznu osmozu. Poseduje i GPD eko membranu.

Zahvaljujući malim dimenzijama, može da se instalira i u najmanjim kuhinjama. Ovaj filter za vodu sa reverznom osmozom nema rezervoar, već radi na principu filtriranja sa direktnim protokom vode.

Aqua Direct poseduje napredne funkcije, poput led indikatora zamene filtera i Anti-Leakage System – sistema protiv curenja. Osim toga, filteri za vodu su Easy Filter Replacement, što omogućava korisnicima da ih i sami menjaju.

Aqua Direct filter za vodu ima kapacitet filtriranja od 2200 litara vode na dan, što ga čini izuzetno efikasnim i pogodnim kako za domaćinstvo, tako i za komercijalnu upotrebu.

U kombinaciji sa univerzalnom slavinom 2 u 1, osim svojih besprekornih performansi, pružiće Vam i savršen estetski ugođaj i oplemeniti Vašu kuhinju.

ECO 600 GPD membrana
Napon i frekvencija napajanja: 100-240V / 50-60Hz
Snaga: 60V
Kapacitet filtracije: 1,6 L / min
Sistem protiv curenja
Uključuje mehanički akva-stop pomoću plutače
Proizvodnja: 2.200 l / d
Pritisak vode na ulazu: 0,1 – 0,4 Mpa
TDS maks. 2.000 ppm
Dimenzije: 32x19x43 cm

Pravi izbor za zdravlje Vaše porodice, na samo jedan klik od Vas