Aqua Direct filter za vodu ispod sudopere

Cena:
105.780 rsd
Besplatna montaža / Garancija 2 godine
Opis proizvoda:

 

Aqua Direct je novi uređaj za filtriranje vode na našem tržištu. Odlikuje ga PCB 3 u 1 filter, uključujući i filter za reverznu osmozu. Poseduje i GPD eko membranu.

Zahvaljujući malim dimenzijama, može da se instalira i u najmanjim kuhinjama. Ovaj filter za vodu sa reverznom osmozom nema rezervoar, već radi na principu filtriranja sa direktnim protokom vode.

Aqua Direct poseduje napredne funkcije, poput led indikatora zamene filtera i Anti-Leakage System – sistema protiv curenja. Osim toga, filteri za vodu su Easy Filter Replacement, što omogućava korisnicima da ih i sami menjaju.

Aqua Direct filter za vodu ima kapacitet filtriranja od 2200 litara vode na dan, što ga čini izuzetno efikasnim i pogodnim kako za domaćinstvo, tako i za komercijalnu upotrebu.

U kombinaciji sa univerzalnom slavinom 2 u 1, osim svojih besprekornih performansi, pružiće Vam i savršen estetski ugođaj i oplemeniti Vašu kuhinju.

PCB 3u1 filter se sastoji od dva boksa filtera. Prvi boks sadrži tri filtera – sediment polipropilen od 5 mikrona, aktivni ugalj od 10 mikrona i mineralizator sa dolomitom i zeolitom koji obogaćuju vodu mineralima i podižu pH vrednost vode. Drugi boks je nanofilter sa promerom 0,001 nanometar koji čisti sve nečistoće.

Eko membrana štedi vodu – za razliku od drugih uređaja troši mnogo manje vode za proizvodnju čiste – za proizvodnju jedne litre vode potrebno je dve litre vode, za razliku od većine drugih filtera koji za proizvodnju jedne litre vode troše šest litara.

Tehničke karakteristike:

ECO 600 GPD membrana
Napon i frekvencija napajanja: 100-240V / 50-60Hz
Snaga: 60V
Kapacitet filtracije: 2200  L / dan
Sistem protiv curenja
Uključuje mehanički akva-stop pomoću plutače
Pritisak vode na ulazu: 0,1 – 0,4 MPa
TDS maks. 2.000 ppm
Dimenzije: 32x19x43 cm

Pravi izbor za zdravlje Vaše porodice, na samo jedan klik od Vas