Filteri za prečišćavanje vode

Najvažnije tečnost za zdravlje čoveka svakodnevno dolazi do nas putem vodovoda sumnjive ispravnosti, u plastičnim flašama koje su ne praktične za naš budžet, a štetne za prirodu, i u balonima gde je najčešće tretirana mikrofilterima koji propuštaju kamenac.

Ipak, postoji pouzdano i praktično rešenje da obezbedimo čistu i zdravu vodu u svom domu ili poslovnom prostoru.

Upoznajte naše filtere za prečišćavanje vode. Podelili smo ih u dve kategorije: filteri za vodu za domaćinstvo i komercijalni filteri za vodu. Osim filtera za vodu, pogledajte i oplemenjivače i dodatke za filtriranje.

Postoje različiti filteri za vodu. U zavisnosti od Vaših potreba i osobine vode koju želite da tretirate, možemo da Vam ponudimo širok spektar filtera za prečišćavanje vode. Bilo da je reč o filteru koji prečišćava na principu reverzna osmoza, ili vam je potrebno omekšavanje vode, mehanički filter za vikendicu ili filter za bunarsku vodu, ponudićemo Vam najbolje rešenje.

U našem asortimanu postoje i industrijski filteri za vodu. Ako Vam je u proizvodnji neophodna veća količina čiste vode, postoje razni profesionalni filteri za vodu koji mogu da zadovolje sve vaše potrebe.