Koja je cena filtera za vodu?

U našem asortimanu imamo veliki izbor filtera za vodu različitih namena. Svaki uređaj može da se montira sa različitim oplemenjivačima, u zavisnosti od vaših potreba. Za najbolju cenu i uslove, kontaktirajte nas na broj 063 567 212 ili 021 410 657

Da li radite isporuku i montažu u celoj Srbiji?

Firma Aquafilter može da se pohvali da radi ugradnju i servis na teritoriji cele Republike Srbije. Do sada smo ugradili preko 5000 uređaja u preko 20 gradova širom naše zemlje. Samo nas pozovite i dolazimo kod vas.

Koja je cena servisa nakon isteka garancije?

Cena redovnog servisa Aqua Filter aparata je 5.850 dinara, AquaStar aparata 7.380 dinara. U cenu je uračunat potrošni materijal. Za sve ostale modele cena varira, pa je najbolje da nas kontaktirate. Nudimo vam dodatnu uslugu, produženje garancije na 3 godine. Cena usluge takođe varira u zavisnosti od aparata, pa je za ovo najbolje da nas takođe kontaktirate. Pogodnost ove usluge jeste ta da je vaš aparat osiguran od svih kvarova tokom trajanja ugovora za produženu garanciju.

Koliko mesta zauzima AquaFilter aparat za vodu?

Dimenzije AquaFilter aparata za vodu su 35x12x42 cm. Uređaj se montira ispod sudopere i poređenja radi, veličine je kao mali protočni bojler koji se montira ispod sudopere. Osim filtera koji se postavljaju ispod sudopere, na samoj sudoperi montira se slavina koja služi za istakanje prečišćene, filtrirane vode.

Da li je za rad AquaFilter aparata za vodu neophodna struja?

Osnovna verzija AquaFilter aparata za vodu ne koristi električni napon. Ukoliko je pritisak gradske vode niži od 2 bara, neophodna je instalacija modela AquaFilter aparata sa pumpom, pa je samim tim i potreban redovan priključak za struju od 220 volti.

Da li se filtriranjem odstrane svi minerali iz vode?

Tokom filtriranja se ukanjaju sve materije iz vode, pa se u procesu postfiltracije putem mineralizatora u vodu dodaju elektroliti i minerali tako da pH vrednost vode bude u granicama između 7 i 8. Voda tretirana našim aparatima, najviše po sastavu i ukusu odgovara vodi Vlasinska Rosa.

Živim u Zrenjaninu, gde je gradska voda žuta. Da li ću ja iz aparata imati bistru vodu?

Generalno, voda u Banatu je žuta zbog povećane koncentracija organskih materija u vodi. Aparati sa nano filterima 100% otklanjaju organske materije i čine vodu bistrom. Da, upotrebom naših aparata za filtriranje vode, obezbedićete sebi čistu pijaću vodu.

Koristim bunarsku vodu na vikendici. Analiza je pokazala da voda sadrži fekalne bakterije. Šta mi predlažete kao rešenje?

Kombinacijom filtera Sedimentfilter Pro, AquaSoft i UV Sterilizatorom rešavate vaš problem fekalnih, ali i svih ostalih potencijalnih bakterija u vodi. Takođe, sediment filterom zadržavate sve krupnije čestice metala i sedimenata iz zemlje, a AquaSoft otklanja preostali kamenac.

Imam aparat za vodu i nisam zadovoljan uslugama firme koja nam je do sada održavala aparat. Da li vi preuzimate održavanje aparata koji nisu kupljeni od vas?

Naravno. Održavamo sve aparate koji funkcionišu po istom principu. Kontaktirajte servisnu službu na broj 063 567 212 ili 021 410 657 da bi zakazali servis.

Koliko puta godišnje je potrebna zamena filtera?

Na svakih šest meseci, tačnije dva puta godišnje.

Koja je veličina rezervoara (kod Aqua Filter aparata) i od kog je materijala?

7l, medicinska plastika – kaučuk, potpuno bezbedna za upotrebu i bez uticaja na kvalitet vode za razliku od plastičnih flaša.

Koliko vremenski traje zamena filtera?

15 minuta.

Da li nas vi kontaktirate za zamenu filtera ili moramo mi?

Brigu o vašem uređaju vodimo mi, zajedno se dogovaramo za
termin koji Vama odgovara.

Da li se na svakoj zameni filtera vrši i dezinfekcija uređaja?

Na svakih šest meseci stručni kadar našeg preduzeća vrši
kompletan servis aparata za vodu, što podrazumeva i
dezinfekciju.

Koliko traje garancija na kupljeni uređaj?

Dve godine od dana sklapanja kupoprodajnog ugovora, s tim da
ste u obavezi da za dato vreme mi servisiramo vaš uređaj.

Da li može da se poveže na već postojeću slavinu?

Može, ali svakako više preporučujemo slavinu koja dolazi uz aparat
ili našu najprodavaniju slavinu 3 u 1 Berlin.

Koja je cena montaže i koliko vremenski traje?

Uz kupovinu aparata montaža je besplatna, traje do 1h.

Da li se dodatno naplaćuje izlazak na teren, ako sam iz Beograda?

Dolazak servisera na lokaciju na teritorije cele Srbije je besplatan.

Pravi izbor za zdravlje Vaše porodice, na samo jedan klik od Vas