Aqua Star filter za istakanje vode

Cena za gotovinsko plaćanje:
105.780 rsd
Ušteda: 17.220 dinara
Redovna cena: 123.000 rsd
Mogućnost plaćanja na 24 rate
Dve godine besplatan servis i zamena filtera
Zatražite ponudu

Ili nas pozovite na 063 657 212 kako bi dobili dodatne informacije o proizvodu

Opis proizvoda:

AquaStar je aparat za filtriranje vode savremenog dizajna, idealan za modernu kuhinju ili kancelariju. Ovaj uređaj ima mogućnost grejanja vode do 98°C kao i hlađenja vode do 4°C, što ga čini izuzetno praktičnim za upotrebu kako u domaćinstvima, tako i u profesionalnim kuhinjama.
Sigurnosni sistem omogućava zaključavanje uređaja kako ga deca ne bi koristila bez nadzora.

AquaStar aparat za vodu poseduje:

  • Sistem predfiltera koji se razlikuje od modela ali u osnovi su top polipropilenski filteri od 20 i 5 mikrona i presovani blok aktivni ugalj od 10 mikrona
  • Nano filter poslednje generacije
  • Post filter sa mineralizatorom

Predfilteri se sastoje iz sedimentnih filtera i predfiltera sa aktivnim ugljem. Sedimentni predfilteri služe za mehaničku filtraciju krupnijih čestica. Uklanjaju sve čvrste materije koje se nalaze u vodi – rđu koja otpada sa dotrajalih vodoinstalacija, čestice peska i zemlje, kao i bilo koje druge organske materije koje dospeju u vodu iz česme. Predfilter sa aktivnim ugljem služi da dodatno prečisti vodu i ukloni iz nje hlor, kao i bilo koju vrstu neprijatnog mirisa, ukusa i boje vode.

Nano filter ima otvore od 5 nanometara koji su toliko mali da uklanjaju viruse, bakterije i druge mikroorganizme i čine vodu apsolutno hemijski i bakteriološki ispravnom. Pored toga, nano filter će iz vode ukloniti arsen, azbest, olovo, kadmijum, živu, gvožđe i ostale materije koje su štetne po ljudski organizam.

Post filter sadrži fino sprašeni aktivni ugalj za dodatno prečišćavanje, kao i mineralizator sastavljen od dolomita koji služi za doziranje minerala i povećanje pH vrednosti vode. Nakon prolaska kroz sistem filtera, voda koju dobijate je kristalno čista i oslobođena od svih štetnih materija.

AquaStar aparat za filtriranje vode se postavlja na kuhinjski element ili radnu ploču. Montira se veoma jednostavno, a montažu će za Vas obaviti naši ovlašćeni serviseri. Dimenzije su 52x30x30 cm.

Pravi izbor za zdravlje Vaše porodice, na samo jedan klik od Vas