Aqua Direct filter za vodu

Aqua Direct je novi uređaj za filtriranje vode na našem tržištu. Odlikuje ga PCB 3 u 1 filter, uključujući i filter za reverznu osmozu.

Aqua Blue Star filter za vodu

Aqua Blue Star je aparat za filtriranje vode savremenog dizajna, idealan za modernu kuhinju ili kancelariju. Ovaj uređaj ima mogućnost grejanja vode do 90°C kao i hlađenja vode do 4°C, što ga čini izuzetno praktičnim za upotrebu kako u domaćinstvima, tako i u profesionalnim kuhinjama. Sigurnosni sistem omogućava zaključavanje uređaja kako ga deca ne bi […]

Filter za vodu ispod sudopere Aqua Filter

Univerzalni aparat za vodu. Sadrži mehaničke filtere za uklanjanje kamenca, teških metala i drugih nečistoća, nano filter, filter sa aktivnim ugljem za dodatno prečišćavanje i mineralizator koji povećava pH vrednost vode.

Aqua Star filter za vodu

Aparat za vodu savremenog dizajna. Ima mogućnost grejanja i hlađenja vode, što ga čini idealnim za kuhinju ili kancelariju. Nano filteri poslednje generacije uklanjaju najsitnije nečistoće, bakterije i druge patogene iz vode.

Omeksivac vode Aqua Soft

Dva u jedan – aparat za vodu i omekšivač tvrde vode. Poseduje sistem filtriranja koji garantuje potpuno uklanjanje kamenca.

Sediment Filter filter za vodu

Filter za mehaničko uklanjanje nečistoće iz vode putem mrežice koja zadržava materije veličine od sto do jednog mikrona.

AF LuxStyle filter za vodu

Aparat za filtriranje vode koji ima iste karakteristike kao AquaFilter. Namena mu je pretežno za filtriranje gradske vode. Zahvaljujući “Quick Change” sistemu, pruža mogućnost korisnicima da sami brzo i jednostavno menjaju filtere.

Ugradnjom AquaSoft sistema u našoj stomatološkoj ordinaciji rešili smo problem kamenca i na taj način produžili životni vek skupoj opremi koju koristimo. Osnovni ciljevi kojima smo posvećeni u svakom segmentu poslovanja jeste zadovoljstvo naših pacijenata, zdravlje i poverenje, pa je logičan potez bio da za pacijente i sve nas zaposlene, pomoću AquaStar aparata obezbedimo i čistu pijaću vodu. Opcija vrele i hladne vode pruža mogućnost zaposlenima i pacijentima koji čekaju da se ugreju čajem i kafom, ili osveže vodom.

Dr spec Maja Lakčević, Dental Office Lakčević

Do firme Aquafilter došli smo preko preporuke, kada nam se rodila druga ćerka. U želji da koristimo kvalitetnu vodu, ali i sebi olakšamo svakodnevnu pripremu hrane, trebalo nam je neko trajno rešenje. Montažom AquaFilter aparata, u kuhinji smo dobili vodu kvaliteta flaširane vode koju smo do tada svakodnevno kupovali. Odluka za ovakvom investicijom se pokazala kao odlična, zato što i posle 9 godina uz redovne servise svakodnevno imamo svoj lični izvor čiste pijaće vode.

Nikola Vujanović

Dugo smo u kancelariji imali aparat za istakanje vode iz balona. Momentalna dostupnost vrele i hladne vode svima nam je štedela vreme, ali nikada nisam obraćao pažnju na kvalitet vode koju pijemo. Nakon poplave izazvane kamencom u samom aparatu, rešio sam da pronađem rešenje koje će nam osim vrele i hladne, obezbediti i čistiju vodu. AquaStar aparat nam je sve to omogućio, a bonus je i to što ne moram više da pratim stanje i poručujem vodu. Profesionalnost – reč koja najbolje opisuje firmu Aquafilter.

Sava Marinković, Baseline dizajn studio