Filter za vodu ispod sudopere Aqua Filter bez pumpe *

Cena:
52.890 rsd
Besplatna montaža / Garancija 2 godine
Opis proizvoda:

 

AquaFilter bez pumpe je univerzalni aparat za filtriranje vode koji koristi nanofilter. Može se koristiti za sve tipove vode: bunarsku, seosku i gradsku. Ovaj aparat obezbeđuje protok od 75 litara čiste vode na dan.

AquaFilter filter za vodu bez pumpe sadrži sistem od 5 filtera:

  • Sedimentni predfilter promera 20 mikrometara
  • Predfilter sa aktivnim ugljem
  • Sedimentni predfilter promera 5 mikrometara
  • Nanofilter promera 5 nanometara (0,005 mikrometara)
  • Post filter sa aktivnim ugljem i mineralizatorom

filter ispod sudopere

Sedimentni predfilteri služe za mehaničku filtraciju krupnijih čestica. Uklanjaju sve čvrste materije koje se nalaze u vodi – rđu koja otpada sa dotrajalih vodoinstalacija, čestice peska i zemlje, kao i bilo koje druge organske materije koje dospeju u vodu iz česme. Predfilter sa aktivnim ugljem služi da dodatno prečisti vodu i ukloni iz nje hlor. Takođe, i bilo koju vrstu neprijatnog mirisa, ukusa i boje vode.

Predfilter sa aktivnim ugljem služi da dodatno prečisti vodu i ukloni iz nje hlor, kao i bilo koju vrstu neprijatnog mirisa, ukusa i boje vode.

Nano filter ima otvore od 5 nanometara koji su toliko mali da uklanjaju viruse, bakterije i druge mikroorganizme i čine vodu apsolutno bakteriološki ispravnom. Pored toga, nano filter će iz vode ukloniti arsen, azbest, olovo, kadmijum, živu, gvožđe i ostale materije koje su štetne po ljudski organizam.

Post filter sadrži fino sprašeni aktivni ugalj za dodatno prečišćavanje, kao i mineralizator sastavljen od dolomita koji služi za doziranje minerala i povećanje pH vrednosti vode. Nakon prolaska kroz sistem filtera, voda koju dobijate je kristalno čista i oslobođena od svih štetnih materija.

Filter za vodu ispod sudopere

AquaFilter filteri za vodu se postavljaju ispod sudopere i zauzimaju polovinu standardne širine sudopere (30 cm). Montira se veoma jednostavno, a montažu će za Vas obaviti naši ovlašćeni serviseri.

*Napomena: Ovaj proizvod, za razliku od našeg najprodavanijeg filtera ispod sudopere, ne poseduje pumpu za vodu. Da li vam je potreban filter sa pumpom ili ne, zavisi od pritiska vode u vašem objektu.

Tehničke karakteristike:

Kapacitet prečišćene vode: oko 300 l/dan
Kapacitet rezervoara: 6l
Težina: 6,50 kg
Dimenzije: 355x425x120 mm
Dimenzije rezervoara: 255x400mm

Ako želite da saznate više o procesu reverzne osmoze i nano filtraciji, pročitajte ovaj tekst posvećen tome. Takođe, možete pronaći interesantne tekstove o vodi, ali i pročitati iskustva naših kupaca.

Pravi izbor za zdravlje Vaše porodice, na samo jedan klik od Vas