Filter za vodu ispod sudopere Aqua Filter

Cena za gotovinsko plaćanje:
52.890 rsd
Ušteda: 8.610 dinara
Redovna cena: 61.500 rsd
Mogućnost plaćanja na 24 rate
Dve godine besplatan servis i zamena filtera

Zatražite ponudu

Ili nas pozovite na 063 567 212 kako bi dobili dodatne informacije o proizvodu

Opis proizvoda:

AquaFilter je univerzalni aparat za filtriranje vode koji koristi nanofilter. Može se koristiti za sve tipove vode: bunarsku, seosku i gradsku. Ovaj aparat obezbeđuje protok od 75-100 litara čiste vode na dan.

AquaFilter filter za vodu sadrži sistem od 5 filtera:

  • Sedimentni predfilter promera 20 mikrometara
  • Predfilter sa aktivnim ugljem
  • Sedimentni predfilter promera 5 mikrometara
  • Nanofilter promera 5 nanometara (0,005 mikrometara)
  • Post filter sa aktivnim ugljem i mineralizatorom

Sedimentni predfilteri služe za mehaničku filtraciju krupnijih čestica. Uklanjaju sve čvrste materije koje se nalaze u vodi – rđu koja otpada sa dotrajalih vodoinstalacija, čestice peska i zemlje, kao i bilo koje druge organske materije koje dospeju u vodu iz česme. Predfilter sa aktivnim ugljem služi da dodatno prečisti vodu i ukloni iz nje hlor. Takođe, i bilo koju vrstu neprijatnog mirisa, ukusa i boje vode.

Predfilter sa aktivnim ugljem služi da dodatno prečisti vodu i ukloni iz nje hlor, kao i bilo koju vrstu neprijatnog mirisa, ukusa i boje vode.

Nano filter ima otvore od 5 nanometara koji su toliko mali da uklanjaju viruse, bakterije i druge mikroorganizme i čine vodu apsolutno bakteriološki ispravnom. Pored toga, nano filter će iz vode ukloniti arsen, azbest, olovo, kadmijum, živu, gvožđe i ostale materije koje su štetne po ljudski organizam.

Post filter sadrži fino sprašeni aktivni ugalj za dodatno prečišćavanje, kao i mineralizator sastavljen od dolomita koji služi za doziranje minerala i povećanje pH vrednosti vode. Nakon prolaska kroz sistem filtera, voda koju dobijate je kristalno čista i oslobođena od svih štetnih materija.

AquaFilter filteri za vodu se postavljaju ispod sudopere i zauzimaju polovinu standardne širine sudopere (30 cm). Montira se veoma jednostavno, a montažu će za Vas obaviti naši ovlašćeni serviseri.

Ako želite da saznate više o procesu reverzne osmoze i nano filtraciji, pročitajte ovaj tekst posvećen tome. Takođe, možete pronaći interesantne tekstove o vodi, ali i pročitati iskustva naših kupaca.

Pravi izbor za zdravlje Vaše porodice, na samo jedan klik od Vas