Filter za vodu ispod sudopere sa pumpom Aqua Filter

Cena:
61.500 rsd
Besplatna montaža / Garancija 2 godine

Pogledajte video:

Najbolji filter za vodu ispod sudopere:

AquaFilter je univerzalni aparat za prečišćavanje vode koji koristi nanofilter. Može se koristiti za sve tipove vode: bunarsku, seosku i gradsku. Ovaj aparat obezbeđuje protok od 75-100 litara čiste vode na dan. Ovo je ugradni filter koji se instalira ispod vaše sudopere.

Filter za vodu ispod sudopere sadrži sistem od 5 filtera, kao i pumpu za vodu:

  • Sedimentni predfilter promera 20 mikrometara
  • Predfilter sa aktivnim ugljem
  • Sedimentni predfilter promera 5 mikrometara
  • Nanofilter promera 5 nanometara (0,005 mikrometara)
  • Post filter sa aktivnim ugljem i mineralizatorom
  • Reverzna osmoza koja eliminiše 99.9% zagađenja iz vode

filter ispod sudopere

Aqua Filter za vodu ispod sudopere poseduje pumpu koja omogućava maksimalni efekat prečišćavanja vode i minimalizaciju troškova. Pumpa šalje vodu pod pritiskom u pore membrane tako da se voda efikasnije filtrira. Na ovaj način se od 2l voda proizvodi 1l prečišćene vode za piće. Pumpa omogućava ekološki mod rada, odnosno manje otpadne vode nakon filtriranja. Filteri bez pumpe, koji su česti na našem tržištu kod jeftinijih modela, troše 6l vode za proizvodnju 1l vode za piće, a ukoliko je pritisak u sistemu slabiji potroše i do 10 l vode, što znači da 10 puta više vode ode u kanalizaciju kao otpad nego što se prečisti.

Sedimentni predfilteri (mehanički filteri) služe za mehaničku filtraciju krupnijih čestica. Uklanjaju sve čvrste materije koje se nalaze u vodi – rđu koja otpada sa dotrajalih vodoinstalacija, čestice peska i zemlje, kao i bilo koje druge organske materije koje dospeju u vodu iz česme.

Predfilter sa aktivnim ugljem služi da dodatno prečisti vodu i ukloni iz nje hlor, kao i bilo koju vrstu neprijatnog mirisa, ukusa i boje vode.

Nano filter ima otvore od 5 nanometara koji su toliko mali da uklanjaju viruse, bakterije i druge mikroorganizme i čine vodu apsolutno bakteriološki ispravnom. Pored toga, nano filter će iz vode ukloniti arsen, azbest, olovo, kadmijum, živu, gvožđe i ostale materije koje su štetne po ljudski organizam.

Post filter sadrži fino sprašeni aktivni ugalj za dodatno prečišćavanje vode, kao i mineralizator sastavljen od dolomita koji služi za doziranje minerala i povećanje pH vrednosti vode. Nakon prolaska kroz sistem filtera, voda koju dobijate je kristalno čista i oslobođena od svih štetnih materija.

Omekšavanje vode koje se vrši ovim filterom garantuje uklanjanje kamenca iz vode.

AquaFilter filteri za vodu se postavljaju ispod sudopere i zauzimaju polovinu standardne širine sudopere (30 cm). Montira se veoma jednostavno, a montažu će za Vas obaviti naši ovlašćeni serviseri. Jedan je od najefikasnijih kućnih filtera za vodu.

Ovde možete videti kako izgleda filter ispod sudopere nakon montaže:

Filter za vodu ispod sudopere

Uz ovaj filter dobijate i slavinu koja se montira na vašu sudoperu i koja služi za istakanje vode iz filtera.

Ako želite da saznate više o sistemima prečišćavanja kao što su reverzna osmoza i nano filtracija, pročitajte ovaj tekst posvećen tome. Takođe, možete pronaći interesantne tekstove o vodi, ali i pročitati iskustva naših kupaca.

Pravi izbor za zdravlje Vaše porodice, na samo jedan klik od Vas