Aqua Soft omekšivač vode za domaćinstvo

Cena za gotovinsko plaćanje:
84.280 rsd
UUšteda: 13.720 dinara
Redovna cena: 98.000 rsd
Mogućnost plaćanja na 24 rate
Dve godine besplatan servis i zamena filtera

Zatražite ponudu

Ili nas pozovite na 063 567 212 kako bi dobili dodatne informacije o proizvodu

Opis proizvoda:

Ukoliko imate problema sa tvrdom vodom, AquaSoft omekšivač vode garantuje potpuno uklanjanje kamenca. Koristeći princip jonske izmene, AquaSoft omekšivač vode uklanja jone kalcijuma i magnezijuma koji ulaze u sastav kamenca i zamenjuje ih jonima natrijuma. Ovaj postupak traje dok se ne postigne određena zasićenost jonoizmenjivača, što zavisi od tvrdoće ulazne vode, i nakon zasićenja uređaj ulazi u mod regeneracije.

U modu regeneracije, dolazi do ponovnog procesa jonske izmene, ovog puta u obrnutom smeru – joni natrijuma se zamenjuju jonima kalcijuma i magnezijuma kako bi se jonska masa dovela u početno stanje, dok se sav kamenac odbacuje u kanalizaciju kroz otpadnu vodu. Nakon prolaska kroz sve modove, voda prerađena u AquaSoft aparatu izlazi omekšana i potpuno oslobođena od kamenca.

Zahvaljujući AquaSoft aparatu za omekšavanje vode, Vaše vodovodne cevi i kućni uređaji koji koriste vodu će imati mnogo duži vek trajanja.

Ako želite da saznate više o procesu omekšavanja vode, pročitajte ovaj tekst posvećen tome. Ukoliko vas zanima kako nastaje kamenac i kako se uspešno boriti protiv njega, pronađite neki od naših postova posvećenih ovoj temi.

Pravi izbor za zdravlje Vaše porodice, na samo jedan klik od Vas