Sediment Filter za mehaničku filtraciju

Cena:
18.450 rsd
Besplatna montaža / Garancija 2 godine
Opis proizvoda:

Ukoliko imate vodu iz koje je potrebno ukloniti krupnije nečistoće kao što su mulj, pesak, rđa iz cevi, zemlja i slično, idealno rešenje je sediment filter. Ovo je filter za mehaničko uklanjanje nečistoće iz vode putem mrežice koja zadržava materije veličine od 100 do 1 mikrona.

Postavljanjem sediment filtera, iz vode će se ukloniti sve čvrste materije koje se nalaze u njoj – rđa iz dotrajalih vodoinstalacija, čestice peska i zemlje, i bilo koje druge organske materije veličine do 100 mikrona.

Mehanički filteri za vodu

Filter za vodu koji vrši mehaničko filtriranje, uklanjajući krupnije nečistoce (pesak, mulj, zemlju, rđu itd), naziva se sediment filter. U početnom koraku filtracije, prečišćavanje vode se odvija pomoću mrežice, koja funkcioniše kao sito. Zbog promera pora na mrežici, sprečava se prodiranje čestica veličine od 100 pa sve do 1 mikrona, koje nismo u mogućnosti da vidimo golim okom.

U ponudi imamo i Sediment Filter Pro – profesionalni mehanički filter za vodu, koji rešava problem nečistoće u fabričkim pogonima sa velikim protokom vode. Zahvaljujući poluautomatskom i automatskom čišćenju, sediment filter može da radi neprekidno, filtrirajući nečistoće direktno iz otpadne vode.

Potrebno je imati u vidu da mehanički filteri za vodu ne uklanjaju hemikalije, teške metale, bakterije, niti poboljšavaju ukus ili miris vode. Iz ovih razloga, za prečišćavanje pijaće vode idealni su u kombinaciji sa filterima koji vrše prečišćavanje vode aktivnim ugljem, nanofiltracijom ili UV filterima.

Pravi izbor za zdravlje Vaše porodice, na samo jedan klik od Vas