• Oplemenjivači i dodaci za filtriranje
Oplemenjivači

Jonizator je oplemenivač vode koji pravi vodu većeg dipolnog momenta koja je bioaktivnija i deluje na uklanjanje slobodnih radikala iz organizma. Naime većina slobodnih radikala ima slobodnu šaržu (višak elektrona) što povećava reaktivnost takvog molekula a posledično i oštećuje ćelijske membrane i ostale strukture ćelija. Jonizatori utiču na bioaktivnost vode te molekul vode lakše stupe u prirodne interakcije sa drugim molekulima vode putem vodoničnih veza što za posledicu ima lakši prolaz kroz ćelijske membrane vezivanje slobodnih radikala i njihovo uklanjanje Blagotvorno deluje na limfni tok, krvotok i hidrataciju ćelije.

Preporučuje se osobama koje imaju napor bilo kao posledica bolesti ili sportskih aktivnosti, no preporučuje se i kao prevencija zdravim osobama. Jonizatori imaju jačinu 2000 iJ. Montiraju se na uređaje koji filtriraju vodu nanofiltracijom i menjaju se na svakih 24 meseca.

Jonizator vode cena

Kada zatražite ponudu, mi ćemo vam pomoći da odaberete i kupite filter za vodu koji odgovara vašim specifičnim potebama.

Pravi izbor za zdravlje Vaše porodice, na samo jedan klik od Vas