UV lampe za dezinfekciju vode

Dodatni kertridži koji se mogu kombinovati sa našim proizvodima. Nudimo širok izbor mineralizatora, jonizatora, magneta i UV sterilizatora koji poboljšavaju kvalitet vode.

Mineralizator

Korišćenjem mineralizatora, bićete sigurni da je u vodi koju pijete uspostavljena mineralna ravnoteža elektrolita i da unosite dovoljnu količinu minerala kroz tečnost.

Jonizator

Preporučuje se osobama koje imaju napor, bilo kao posledica bolesti ili sportskih aktivnosti, ali i kao prevencija zdravim osobama. Jonizatori imaju jačinu 2000 iJ. Montiraju se na uređaje koji filtriraju vodu nanofiltracijom.

Magnet za vodu

Doktor Medicine E. V. Utehin je objavio naučni rad o dejstvu magnetne vode na organizam. Eksperimenti su pokazali izuzetnu biološku aktivnost kao i blagotvorno dejstvo sa terapeutskim efektom.

Multifunkcionalna slavina

Tri u jedan, univerzalna slavina za istakanje tople, hladne i filtrirane vode. Kompatibilna je sa svim Aquafilter aparatima koji koriste slavinu za istakanje. Skladan dizajn savršeno je uklapa u svaku kuhinju i pritom pravi uštedu u neophodnom prostoru.

Ugradnjom AquaSoft sistema u našoj stomatološkoj ordinaciji rešili smo problem kamenca i na taj način produžili životni vek skupoj opremi koju koristimo. Osnovni ciljevi kojima smo posvećeni u svakom segmentu poslovanja jeste zadovoljstvo naših pacijenata, zdravlje i poverenje, pa je logičan potez bio da za pacijente i sve nas zaposlene, pomoću AquaStar aparata obezbedimo i čistu pijaću vodu. Opcija vrele i hladne vode pruža mogućnost zaposlenima i pacijentima koji čekaju da se ugreju čajem i kafom, ili osveže vodom.

Dr spec Maja Lakčević, Dental Office Lakčević

Do firme Aquafilter došli smo preko preporuke, kada nam se rodila druga ćerka. U želji da koristimo kvalitetnu vodu, ali i sebi olakšamo svakodnevnu pripremu hrane, trebalo nam je neko trajno rešenje. Montažom AquaFilter aparata, u kuhinji smo dobili vodu kvaliteta flaširane vode koju smo do tada svakodnevno kupovali. Odluka za ovakvom investicijom se pokazala kao odlična, zato što i posle 9 godina uz redovne servise svakodnevno imamo svoj lični izvor čiste pijaće vode.

Nikola Vujanović

Dugo smo u kancelariji imali aparat za istakanje vode iz balona. Momentalna dostupnost vrele i hladne vode svima nam je štedela vreme, ali nikada nisam obraćao pažnju na kvalitet vode koju pijemo. Nakon poplave izazvane kamencom u samom aparatu, rešio sam da pronađem rešenje koje će nam osim vrele i hladne, obezbediti i čistiju vodu. AquaStar aparat nam je sve to omogućio, a bonus je i to što ne moram više da pratim stanje i poručujem vodu. Profesionalnost – reč koja najbolje opisuje firmu Aquafilter.

Sava Marinković, Baseline dizajn studio